DIN HUND - MIN HJERTESAG
A A A

OM SALONEN

Om Ula

Mit navn er Ula Sikora. Jeg har valgt at blive hundefrisør på grund af min store kærlighed til dyr.
Jeg er hundefrisør med hjerte og sjæl. Jeg har dygtiggjort mig i frisørsalon, hundesalon og på racespecifikke trimmekurser. Jeg er Diplom  - The trainer Judge of International Judges Association For Dog Grooming .

 

Paula

I dagligdagen kan du og din hund også møde en af verdens mest hundevenlige personer, nemligPaula Sikora. Paula tilbyder din hund godbidder og en kærlig hånd, hvor der er brug for det. Paula assisterer ofte, når din hund kommer første gang, hvis en hund er nervøs og selvfølgelig, når vi får besøg af hvalpe. En blid massage kan få en anspændt eller meget livlig hund til at slappe af. Det er en stor, stor fordel for din hund, at jeg har Paula to ekstra hænder at trække på.

 

Hundevelfærd

Jeg sætter altid hundens tarv i centrum, udviser omsorg og faglig dygtighed. Jeg ønsker, at alle kunder går fra min salon med en glad hund og et positivt indtryk. Hver hund får den bedste service i et afslappet og trygt miljø. Jeg tilretter arbejdet med gode genkendelige rutiner.. Hos mig kan din hund være sikker på at kunne bevæge sig, skifte stilling og se, hvad der foregår.

 

Salonen

Hundesalonen er indrettet, så både din hund og jeg som hundefrisør har overskuelige trygge forhold. Mit arbejdstempo og mine arbejdsrutiner er 100% hundevenlige nænsomme rutiner.