DIN HUND - MIN HJERTESAG
A A A

INFORMATION

Jeg sætter altid god tid af til hver enkelt hund og ekstra tid den første gang.

 

Forberedelse / første besøg

For at få din hund så flot som muligt, er det bedst, at du har vasket din hund hjemmefra. Dette gør, at behandlingen her er mere overskuelig for hunden, da det er knap så stor en omgang. Det er også iorden ikke at vaske, klipningen bliver bare ikke lige så jævn, og det tager længere tid end en klipning i en nyvasket pels. Når i ankommer til hundesalonen første gang, er det en god ide at gå en lille tur og lade hunden snuse til omgivelserne. Nogle hunde kan godt finde alle de mange dufte overvældende. Hvis yderdøren ind til salonen er lukket, er det eventuelt fordi, der er en anden hund i salonen. Jeg kan se, når du og din hund er ankommet, og jeg kommer og åbner døren, når jeg er klar til at tage imod jer. Jeg vil gerne vide, om der er forhold hos din hund, som jeg skal tage særlige hensyn til. Jeg spørger ind til generel helbredstilstand, psyke, tidligere erfaring med en hundesalon og dine ønsker i forhold til klipningen. Hvis din hund har været/er i behandling hos dyrlæge, kiropraktor, hundemassør el. lign. vil jeg meget gerne have besked inden klipning.

 

Mens din hund er i salonen

Din hund har brug for rolige omgivelser og tæt kontakt til mig under soignering, derfor er det bedst, at du som ejer, ikke er til stede under behandlingen. Det er min erfaring, at hundene er mest rolige, når det kun er mig, de skal relatere sig til. Jeg svarer gerne på spørgsmål omkring min håndtering af din hund. Jeg fortæller ærligt, hvordan det er gået, og om der har været noget hunden har reageret på under behandling.

 

Afhentning af din hund

Normalt, når hunden afleveres, aftales en tid til afhentning. Hvis det trækker ud med klipningen, eller din hund er færdig meget før aftalt tid, sender jeg en SMS til det nummer, der er opgivet ved aflevering. Hvis yderdøren er lukket, er det fordi, jeg ikke er helt færdig med din hund endnu. Jeg kan se, når i er ankommet og kommer ud med hunden, så snart den er klar. Hvis hunden ser dens familie stå ude foran døren, vil den blive urolig, og så kan det være svært at gøre hunden færdig.

 

Dit besøg ved Hundesalon Boni

Jeg ønsker, at mine kunders hunde får den bedste oplevelse af at være i salonen, og at de samtidig får en god behandling. Jeg har meget stor fokus på hundevelfærd og gør meget for mine kunders hunde. Det handler om at få opbygget en tillid til hinanden samt en masse rutiner, så ender det ud med at blive en sand fornøjelse for både hunden og jeg.